0865.409.947 resmone@hotmail.com

Het koopgedrag van potentiële klanten wordt bepaald door het beeld dat zij hebben van uw bedrijf en uw productaanbod. Of u nu een eenmanszaak heeft of een multinational die in een business-to-businessomgeving opereert, uw ondernemingssucces hangt vaak af van uw imago. Met design bepaald u zélf uw bedrijfsidentiteit, het ‘gezicht’ waardoor klanten zich aangesproken voelen en waaraan ze zich kunnen binden. Een doordachte en consequent doorgevoerde bedrijfsidentiteit geeft u controle over hoe uw onderneming naar buiten treedt. Een verzorgde bedrijfsidentiteit laat u opmerken, bevordert de klantenbinding en doet u professioneel voor de dag komen.

De hedendaagse consument is steeds meer visueel ingesteld. De uitstraling van het gebouw, het interieur van een winkel of de beletttering van een bedrijfswagen: het zijn stuk voor stuk visuele communicatievormen die klanten gebruiken om te oordelen over uw service of aanbod.

RESM art is met meer dan 10 jaar ervaring in Mural art een absolute topper in zijn vak. De exclusieve combinatie van graffiti-, airbrush- en schildertechnieken geeft RESM art de mogelijkheid om erg fascinerende en creatieve projecten te realiseren. Met zijn wisselwerking tussen het traditionele schilderwerk en de populaire kunstvorm graffiti kunnen zeer grote oppervlaktes op een kwalitatief hoogstaande, hedendaagse en relatief snelle manier artistiek getransformeerd worden. Het element airbrush zorgt voor de ultra-realistische uitstraling en maakt het mogelijk om ook op kleinere schaaleen hoogstaande kwaliteit af te leveren. Een extra interessant gegeven is dat RESM art ook werkt met voor-ontwerpen. De uitgedachte designs worden door middel van PC software virtueel op het betreffende oppervlak (gevel,  panelen enz …) geplaatst. Op deze manier zijn eventuele aanpassingen altijd mogelijk en verzekert RESM art een absolute klanttevredenheid.